středa 16. prosince 2015

4.ročník O pohár krále Tvarůžka



4.ročník O pohár krále Tvarůžka

V sobotu 23. 11. 2013 proběhl v Lošticích již čtvrtý ročník šachového turnaje. Je potěšující, že letos na nejvyšším stupni stanul opět nový šachista. Zatím se tedy držíme tradice "co ročník, to jiný vítěz".

V sobotu získal nejvíce bodů a po zásluze zvítězil hráč z Uničova, Jiří Navrátil starší. Z devíti možných vybojoval plných 7,5 bodu a o půl bodu předstihl Petra Kičmera, který nás poctil svojí návštěvou až z Havířova. První trojici na pomyslných stupních vítězů doplnil se ziskem šesti bodů Laďa Vaněk z nedaleké Litovle.

Nejlepší ženou na tomto turnaji a zároveň patnáctou z celkového počtu 37 zúčastněných se stala Alena Navrátilová, manželka vítěze. V konkurenci mnoha schopných šachistů včetně dvou dalších šachistek vybojovala krásných 5 bodů.

Touto cestou bych chtěl ještě jednou již výše zmíněným a zároveň všem zúčastněným hráčům pogratulovat k jejich výkonům a poděkovat jim za účast. Doufám, že se ve městě tvarůžků cítili dobře, byli spokojeni s turnajem samotným a také se svými výkony.

A kdo se svojí hrou spokojen nebyl, má možnost si ji vylepšit na příštím ročníku, na který vás již nyní srdečně zvu. Za celý šachový klub Loštice bych chtěl popřát všem krásné prožití zbytku roku, hezké Vánoce a pohodový přechod do nového roku. A samozřejmě mnoho kvalitních výkonů za šachovnicí!


Autor: Roman Oliverius




Žádné komentáře:

Okomentovat